Pregunta a l’Arxiu

PREGUNTA A L’ARXIU

L’Arxiu Municipal vol donar un nou servei a la ciutadania per a donar resposta a aquelles preguntes o dubtes que podem tenir sobre Castelldefels, la seva història, la seva gent, els edificis, o de les petites coses de la vida que a vegades ens fem. L’Arxiu amb tota la informació que custodia al Fons documental local intentarà buscar la resposta a tots aquetes preguntes o buscarà a persones que puguin conèixer i vulguin ajudar en la resolució d’aquets enigmes.

Al llarg dels darrers anys per l’Arxiu han passat molta gent fent preguntes sobre la seva família, pels noms originaris de Castelldefels, sobre edificis o restes que s’han trobat quan passejaven per la ciutat, etc.  Per aquest motiu hem trobat molt interessant iniciar aquest nou servei: “PREGUNTA A L’ARXIU” per tal de difondre l’Arxiu Municipal a molta gent de la nostra ciutat que encara desconeix aquest Servei Municipal i dels Fons documentals que custodia i que està a la disposició de tothom.

Expliqui’ns que vol saber i ho buscarem en els fons documentals de l’Arxiu Municipal.  Els canals de comunicació amb l’Arxiu són:

  • Email: [email protected]
  • Telèfon: 93 6651150 ext 1021
  • O visitant l’arxiu personalment, amb cita prèvia
  • I a través de les Xarxes Socials Municipals, el recolzament de Comunicació

 

Juanjo Vas

Arxiver Municipal de Castelldefels

Pregunta G

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.