Passejades

Amb aquest treball inaugurem una nova secció denominada “Passejades”. En ella, mitjançant la navegació per mapes, us proposem rutes virtuals per la nostra ciutat que ajudaran a conèixer millor la seva història i costums.

En aquesta primera ocasió us proposem donar un tomb per alguns indrets que ja us vàrem proposar a l’exposició “Una ullada al passat”.

Mapa passejos

 

Entra a la passejada

1 Comment
  • bwerpipes growers
    Posted at 23:47h, 13 April

    Maximize Water Efficiency with Bwer Pipes’ Irrigation Solutions: At Bwer Pipes, we understand the importance of water conservation in Iraqi agriculture. That’s why our irrigation systems minimize water wastage while delivering precise hydration to your crops. Experience the difference with Bwer Pipes. Visit Bwer Pipes

Post A Comment