Presentació del llibre “El Pergamí de 1588”

L’Ajuntament de Castelldefels us convida a la presentació del llibre: “El Pergamí de 1588 d’en Pere Térmens”, del Fons Salvador Savall, el proper dimarts 27 de novembre a les set de la tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelldefels. Amb la participació de l’historiador Josep Campamny i l’arxiver Juanjo Vas que parlaran de la història de Castelldefels i la baronia de l’Eramprunyà al segle XVI.

Al final de l’acte es presentarà les darreres novetats del web de l’Arxiu Municipal, més de 3.700 documents del Fons Municipal dels segles XVIII I XIX.

A més a més entre el dies 19 i el 27 de novembre hi haurà una exposició a la Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramón Fernández Jurado de Castelldefels de documents i plànols de Castelldefels i la baronia de l’Eramprunyà dels segles XVI a XIX.

2 Comments
  • Suivre Téléphone
    Posted at 13:06h, 08 February

    Vous pouvez utiliser un logiciel de gestion des parents pour guider et surveiller le comportement des enfants sur Internet. Avec l’aide des 10 logiciels de gestion parentale les plus intelligents suivants, vous pouvez suivre l’historique des appels de votre enfant, l’historique de navigation, l’accès au contenu dangereux, les applications qu’il installe, etc.

  • Suivre Téléphone
    Posted at 21:15h, 11 February

    MyCellSpy est une application puissante pour la surveillance à distance en temps réel des téléphones Android.

Post A Comment