Un passeig per la nostra historia

Un passeigLa millor manera d’impulsar-nos cap al futur es endinsar-nos en els nostres arrels col.lectius. Es tracta de conèixer d’on venim per tenir més clar cap a on anem. Aquest és el sentit que tenia l’exposició que es va poder veure a l’edifici de l’Ajuntament durant la Fira de Comerç. Oci i Turisme. Un passeig per la nostra història dividit en tres àmbits temàtics (el ccastell, la relació amb la platja i la transformació urbanística i demogràfica) per conèixernos una mica millor.

Aquella esposició es transforma ara en un catàleg imprès perquè vostè pogui passejar per la història de Castelldefels sempre que volgui. El convidem doncs, a traspassar la porta del present i iniciar un viatge pel nostre passat, que és també el seu.

 Clicar aqui per descarregar l’arxiu pdf

2 Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.